Lymfekreftforeningen er en landsomfattende organisasjon for personer som har eller har hatt lymfekreft, og deres pårørende.

Foreningen ble stiftet i september 2007 etter et initiativ fra Radiumhospitalet, Kreftforeningen og en gruppe pasienter. Lymfekreftforeningen er tilsluttet Kreftforeningen.

Behovet for foreningen er stort da det finnes nærmere 12.000 personer som har eller har hatt lymfekreft i Norge. I tillegg ønsker vi å informere gjennom helsevesenet. Mange føler behov for støtte og samtale med andre som gjennomgår og har gjennomgått samme behandling.

Lymfekreftforeningen teller i dag over 1.100 medlemmer og er i vekst. Foreningen har i løpet av de siste årene etablert åtte lokalavdelinger og jobber med å etablere flere. Se en oversikt over lokallagene her.

Lymfekreftforeningen skal være:
– Et forum hvor man kan snakke om lymfekreft
– Et fellesskap der du treffer likesinnede
– Et godt miljø for å utveksle erfaringer

Medlemstilbud

Lymfekreftbladet
Dette er navnet på vårt medlemsblad som vi gir ut tre ganger i året. «Lymfekreftbladet» er et organ hvor medlemmene får ny og oppdatert informasjon om behandlingsmåter og hvor de kan følge med på hva som skjer i foreningen.

Likepersoner
Lymfekreftforeningen har et nettverk med likepersoner som er tilgjengelig for å svare på spørsmål, gi veiledning og støtte. Her finner du en oversikt over likepersoner i Lymfekreftforeningen.

Regionale og landsdekkende samlinger
Foreningen har årlige samlinger både på nasjonalt og regionalt plan. Disse samlingene er svært viktig treffpunkt for foreningens medlemmer.

Lokallag
Foreningen har så lang etablert ti lokalavdelinger og ønsker oss mange flere lokalavdelinger rundt i landet.


Bli medlem i dag!