Gi håp til livet etter lymfekreften!

Flere og flere blir kreftfrie, men sykdommen slipper ikke der. Lymfekreft handler for mange om å leve med nedsatt immunforsvar, en forhøyet risiko for infeksjoner, og redselen for å måtte høre kreftbeskjeden igjen.

I januar 2007 var Skjalg Holm en av disse. 10 år senere er han kreftfri, men effektene etter behandlingen har vært harde.

Kort tid etter diagnosen meldte Skjalg seg inn i foreningen. ”Her møtte jeg andre som var i samme situasjon. Jeg skjønte at jeg ikke var alene, at det var andre som hadde de samme diffuse plagene. Dette har vært en stor hjelp i hverdagen”.

Lymfekreftforeningen jobber for å sette fokus på kreftformen og sørger for at våre medlemmer ikke føler seg isolert og har tilgang på den nyeste informasjonen på feltet.

Vær med og støtt oss i dette viktige arbeidet.


Månedsgiver

Støtt oss med et valgfritt beløp i måneden med avtalegiro eller faktura.
Bli månedsgiver

 Vipps

Støtt vårt viktige arbeid gjennom å gi en pengegave av valgfri størrelse til foreningen! Vipps et valgfritt beløp til #89468

Gaver

Gaver kan overføres til Lymfekreftforeningens gavekontonummer: 1503 12 08537. Merk overføringen med navn og formål.

Skattefradrag

Husk at du kan få skattefradrag for beløp over 500 kr. Da trenger vi ditt personnummer. Ta kontakt med sekretariatet på telefon 23 90 50 08 eller per e-post post@lymfekreft.no

Takk for at du støtter vårt arbeid!