Opplevelseshelg 2018

Aktivitet detaljer

  • fredag | 14. september 2018 to søndag | 16. september 2018
  • 14:00
  • Scandic Bystranda, Østre Strandgate 74, 4608 Kristiansand S
  • Andreas Vikhals 952 71 688 /Orgservice 22 20 03 90

Opplevelseshelg 2018 – en opplevelse for livet!

Lymfekreftforeningen ønsker å invitere foreningens yngre medlemmer til en helg fylt av mestring, opplevelser og sosialt samvær.

Dette blir en helg du sent vil glemme! Det blir fart, det blir spenning, og det blir forhåpentligvis anledning til å pushe deg til å delta i aktiviteter du ellers ikke ville blitt med på. Ledet av foreningens egen Andreas Vikhals, som har arrangert Mannedagen og som selv har kjent effekten av lymfekreft på kroppen. Andreas vil lede, inspirere og motivere oss gjennom en helg med aktivitet, samvær og mestring.

Lymfekreftforeningen ønsker å sette fokus på de yngre i foreningen. Å bli rammet av kreft i en alder der fokuset heller skulle vært på valg av studieløp, på starten av karrieren eller kanskje i det man er i ferd med å etablere seg og få barn er en stor belastning. En vesentlig del av medlemsmassen til foreningen faller inn under denne gruppen, og foreningen ønsker å være der for denne gruppen også.

I tillegg til en helg fylt med opplevelser vil det være tid til erfaringsutveksling, sosialt samvær og muligheten til å knytte bånd til andre som er i samme situasjon som en selv.

Rammen for helgen blir sørlandsidyll i Kristiansand om omegn. Vi ønsker å bringe deltakerne nærmere naturen

Det blir også tid til erfaringsutveksling og sosialt samsvær, bl.a. rundt hyggelig måltider i fantastiske omgivelser.

Dette er et tilbud for ungdommer mellom 18 og 45 som har eller har hatt lymfekreft. For en egenandel på kr 2000 dekker vi reise, kost og opphold.

Bli med på en spektakulær opplevelse i Norges vakreste naturomgivelser – Se denne siden for mer informasjon og påmelding eller ta kontakt på telefon 23 90 50 08, eller e-post post@lymfekreft.no.

 

Aktiviteter


Helikoptertur

Vi skal ta dere med opp i helikopter! Med utgangspunktet fra Odderøya, som ligger rett over en km gange fra Scandic Bystranda, blir deltakerne flydd langs sørlandskysten og får iakta den vakre sørlandsnaturen samtidig som sommerfuglene letter i magen.

Klatring

Vi tar dere med til Kristiansands flotteste klatrepark. Det blir fullt fokus på sikkerhet samtidig som at deltakerne skal motiveres til å utfordre seg selv.

Rafting

Vi tar dere med til naturrike Trollaktiv i Evje. Her blir det white water rafting nedover elvestrykene i Syrtveitsfossen.

Les mer her

 

 

Opphold


Scandic Kristiansand Bystranda og Neset

Helgen blir en blanding av rusitikk og sjarmerende natur på Neset, samt en natt i litt mer luksus på sentrale Scandic Kristiansand Bystranda. På Scandic våkner du opp til Kristiansands beste hotellfrokost, mens du på TrollAktiv er omringet av natur.

Les mer her

 

Praktisk informasjon


Dette er en helg for medlemmer i foreningen som har eller har hatt lymfekreft og som er i aldersgruppen 18-45 år. Programmet braker løs fredag 14. september kl. 15 ved oppmøte utenfor Scandic Kristiansand Bystranda.

Det er et maks deltakelsesantall på 30 personer. Vi ønsker å vite hvorfor du ønsker å være med, og hva du håper å få igjen for helgen.

Se denne siden for påmelding.

 

 

Program


Se her for informasjon om programmet

 

Loading...